Puhelinnumero : +358-923165455

Kuinka luoda Facebook-sivu?

Facebook on amerikkalainen sosiaalisen median ja sosiaalisen verkostoitumisen verkkosivusto. Sen perusti Mark Zuckerberg yhdessä muiden Harvard Collegen opiskelijoiden ja kämppäkavereiden kanssa. Sen tehtävänä on antaa ihmisille voima rakentaa yhteisöä ja tuoda maailmaa lähemmäksi toisiaan. Facebook-sivu on julkinen profiili, joka on erityisesti luotu yrityksille, brändeille, julkkiksille, järjestöille ja muille organisaatioille. Toisin kuin henkilökohtainen profiili, Facebook-sivulla saamme tykkäyksiä ja faneja, emme ystäviä. Facebook-sivun ansiosta ihmisten on helpompi löytää tuote ja olla vuorovaikutuksessa sen kanssa verkossa. Facebook-sivu on liitetty henkilökohtaiseen profiiliin, joten Facebook tietää, kuka sivun omistaa ja saa ilmoitukset helposti. Lue vain Facebook-sivun luominen -blogi, koska tämä blogi auttaa sinua luomaan sivun helposti.

Facebook-sivun luomisen vaiheet

Vaihe 1: Jos haluat luoda Facebook-sivun, varmista, että sinulla on Facebook-tili. Rekisteröidy siis ensin Facebookiin tai luo Facebook-tili. Voit tehdä sen seuraavasti:

  • Avaa laitteesi: Avaa ensin laitteesi ja sitten laitteesi hakuselain ja kirjoita sitten hakukenttään Facebook.com ja napauta sen jälkeen hakukuvaketta.
  • Napsauttamalla hakukuvaketta Facebookin kirjautumissivu tulee sieltä napauttamalla Luo tili -vaihtoehtoa.
  • Facebook-kirjautuminen: Tämän jälkeen Facebook-kirjautumissivu aukeaa, jonne sinun tulee syöttää etunimi, sukunimi, käyttäjätunnus, salasana ja vahvistaa salasana. Syötettävässä salasanassa on oltava vähintään 8 merkkiä ja salasanan tulee sisältää kirjaimia, numeroita ja symboleja. Kun olet syöttänyt kaikki tiedot Facebook-kirjautumissivulle, napsauta Seuraava-painiketta. Facebook-tili luodaan.

Vaihe 2: Kirjaudu tämän jälkeen Facebookiin ja napsauta nimen vieressä olevaa kotipainiketta. Napsauta seuraavaksi Sivut-välilehteä profiilisi etusivun vasemman sivupalkin Tutki-osiossa.

Vaihe 3: Napsauttamalla tätä pääset Sivut-pääalueelle, jossa voit tarkastella suosituimpia sivuehdotuksia, tutkia kutsuja muille sivuille ja tarkastella sivuja, joista on tykätty, nähdä jo hallinnoimasi sivut tai luoda uuden sivun. Napsautat Luo sivu.

Vaihe 4: Seuraavaksi valitset uuden sivusi sivutyypin kiinnostuksesi mukaan. Täytä kaikki sivun pyytämät tiedot. Kun kaikki tiedot on täytetty, napsauta Aloita. Hyväksy kaikki ehdot.

Vaihe 5: Lisää nyt kuva Facebook-sivulle. On tärkeää luoda hyvä visuaalinen ensivaikutelma, joten valitse viisaasti tästä. Lisää sivulle profiilikuva ja kansikuva. Varmista, että valitsemasi valokuvat ovat brändisi mukaisia ja että ne ovat helposti tunnistettavissa yritykseesi.

Vaihe 6: Tutustu sivuun, profiilikuvan ja kansikuvan lisäämisen jälkeen tutustu sivuun ja tarkista kaikki ominaisuudet.

Vaihe 7: Lisää lyhyt kuvaus sivusta. Tämä on tilaisuus kertoa ihmisille sivusta.

Vaihe 8: Luo käyttäjätunnus kertoaksesi ihmisille, kuinka sivu löytyy Facebookista. Napsauta Luo käyttäjätunnus, kun olet valmis. Näyttöön tulee laatikko, joka näyttää linkit, joilla ihmiset voivat muodostaa yhteyden sivulle Facebookissa ja Messengerissä.

Kerro muille Facebook-sivustasi

Luo ensimmäinen viesti ennen kuin jaat sivun ystävien ja perheen kanssa; muista jakaa arvokasta sisältöä.

Kutsu ihmisiä tykkäämään Facebook-sivusta, lähetettyäsi arvokasta sisältöä lähetä kutsu ihmisille tykkäämään sivusta. Jaa sivun tiedot henkilökohtaisella Facebook-sivulla. Kutsu ystäviä ja perheenjäseniä pitämään sivusta WhatsAppin, messengerin kautta.

Facebook-sivulla on monia ominaisuuksia; voidaan lisätä matkapuhelinnumero soittotoiminnon mahdollistamiseksi sivulla, mikä auttaa sivua kukoistamaan.

Kommentoi kommenttikenttään, jos sinulla on kysyttävää tähän blogiin liittyen tai tarvitset apua Facebook-sivun luomisessa tai soita Facebook asiakaspalvelu numeroon Suomi.