Puhelinnumero : +358-236192903

Norton Antivirus asiakaspalvelu suomi on avoinna kaikkina päivinä apuasi varten

Onko järjestelmäsi virukseton ja toimiiko täydellisesti? Jos näin on, sinun on oltava Norton-käyttäjä. Tämä Symantec-tuote on tunnettu täydellisenä ohjelmistona virustentorjuntaan, salasananhallintaan, lapsilukkovalvontaan ja muuhun! Tietyillä päivityksillä ja edistysaskelilla käyttäjä voi kokea häiriön ohjelmiston kanssa työskentelyssä. Tämä edellyttää varmuuskopiointitukea, ja onneksi Norton tekninen tuki Suomi on apunasi.

Ota yhteyttä Nortonin asiakaspalveluun

Olemme tukipalvelun tarjoaja kaikille Nortonin tuotteille, kuten Internet Security, Mobile Security, Security Premium tai Deluxe ja Norton 360. Tästä huolimatta asiakastukitiimi on ainoa keskus, joka ottaa huomioon tämän puhelun. Tiimimme on varustettu täydellisellä vianetsintäyksiköllä eli tiimillä insinöörejä, live chat -asiakasapua, etäpalveluntarjoajia ja asiantuntijoita. He liittyvät yhteen muodostamaan liittouman käyttäjien pienimpien ongelmien, kuten asennusongelman, ratkaisemiseksi suurimpiin, kuten itse käyttöjärjestelmään.

On olemassa useita Norton-tukipalveluntarjoajia, jotka poistavat tietoverkkorikoksia, viruksia, haittaohjelmia, troijalaisia, kiristysohjelmia jne. Tämä Symantec-tuote lisää tietoverkkosuojausta, ja varmistamme sen ylläpitämisen. Mutta mikä tekee meidän lähestymistavastamme erilaisen kuin ne kaikki? Katsotaanpa asiaa:

 • Lahjakkuus: Asiantuntijamme ovat lahjakkaita ja heillä on vuosien kokemus käsittelemään tekniset kysymykset nopeammin kuin kukaan muu. Jokainen ongelma, iso tai pieni, ratkaistaan samalla valvonnalla.
 • Rehellisyytemme: Työskentelemme ilman korjausta - ei maksua ja mikäli asiakas ei ole tyytyväinen, palautamme hänelle koko summan takuulla.
 • Sinun kohteliaisuutesi: Käyttäjä voi turhautua hyvin pian, jos hän ei saa korjausta ongelmiinsa. Käsittelemme ongelmat erittäin rauhallisesti ja rauhassa, jotta käyttäjä voi jakaa kaiken kanssamme epäröimättä.

Mitä tarjoamme?

Asiantuntijamme työskentelevät kaikki seitsemän päivää tarjotakseen ratkaisut sinulle rajoitetun ajan sisällä. Voit ottaa meihin yhteyttä missä tahansa alla olevista palveluista ollaksesi 100 % tyytyväisiä:

 • Maksuttomat palvelut: Täällä varmistamme, että asiantuntijat tekevät ratkaisun ilmaiseksi. Tätä tarkoitusta varten käyttäjät olisivat vuorovaikutuksessa rauhallisesti ja rauhassa huolehtimatta ajasta ja kustannuksista.
 • Live-chatin tila: Kustannustehokkaan porttilinjan jälkeen varmistamme, että tekstituki on kätevä ja täydellinen lovi sanalliseen vuorovaikutukseen. Siksi; olemme sijoittaneet johtajamme live-chat-ikkunaan. He auttavat sinua milloin tahansa, jos vierailet verkkosivulla.
 • Etäpalvelu: Jos ongelma on suuri, se vie paljon aikaasi ja joskus opas ei riitä. Etäpalvelujen kautta asiantuntijat hoitaisivat asiat parhaalla mahdollisella tavalla.

Edellä mainitut ominaisuudet eivät ole vain esittelyä varten, kun tarjoamme tällaista helpotusta käyttäjille täydellä innostuksella ja potentiaalilla.

Samalla kun muistamme palveluitamme, jotka tarjoavat äärimmäisen asiakkaan sitoutumisen, täydelliset ja nopeat ratkaisut korjausten kanssa toimivat jatkuvasti innovaatiomoduulin kanssa, joka antaa syyn valita meidät.

Nosta puhelimesi ja soita maksuttomaan Norton-tukinumeroomme ja voit olla varma, että tekniset asiantuntijamme löytävät ongelman lopullisen ratkaisun erittäin rauhallisesti ja rauhassa. Asiakaspalvelutiimimme kohtelias luonne varmistaa, että aina kun tavoitat maksuttoman numeromme, live-chat-asiantuntijoidemme tai etäteknikoidemme, lopetat puhelun leveä hymy huulillasi.

Mitkä ovat mahdolliset ongelmat?

Tämä virustorjunta on täynnä useita apuohjelmia ja työkaluja suojakerroksen suojaamiseksi ja tarjoamiseksi. Tästä huolimatta useat toimintahäiriöt ovat todennäköisesti odotettavissa, kuten järjestelmän hidas suorituskyky. Tämän jatkuvan ongelman lisäksi muut ongelmat ovat melko yleisiä, joten ratkaisumme ovat seuraavat:

 • Apua ohjelman asennukseen.
 • Ei voi skannata hitaan toiminnan vuoksi
 • Palomuurin ylläpitoongelmia
 • Virusmäärityksiä ei voi päivittää
 • En voi päivittää sovellusta offline-tilassa
 • Apua haittaohjelmien ja vakoiluohjelmien poistoon
 • Ohjelmiston jäätymis- ja jumiutumisongelmat

Sano ei virustorjuntaongelmille ja ota yhteyttä ilmaiseen Norton asiakaspalvelu numeroomme saadaksesi nopeaa apua. Tekninen tukitiimimme ei jätä kiveä kääntämättä, jotta asiakas olisi 100% tyytyväinen. Älä huoli; emme koskaan jätä sinua tyrmistyneeksi.