Puhelinnumero : +358-923165455

Kuinka poistaa McAfee-hallintapalvelun isäntä käytöstä

 

Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki olemme nykyään osa planeettaa, jossa kaikki toimii tekniikan ja Internetin avulla. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat käyttäjille huomattavan määrän toimintoja, joita voit hyödyntää parantaaksesi käyttömukavuuttasi huomattavasti. Jotta saat parhaan hyödyn, sinun on kuitenkin investoitava useisiin ohjelmistoihin ja verkkosivustoihin.

 

Virukset, haittaohjelmat ja hakkerit voivat kuitenkin päästä järjestelmääsi helposti. Tämän ongelman välttämiseksi paras asia, jonka voit tehdä, on sijoittaa McAfee kaltaiseen virustorjuntaohjelmistoon mahdollisimman pian. Se on eräänlainen suojaalusta, jota voit käyttää teknisten laitteidesi suojaamiseen parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Se on varustettu olennaisimmista ominaisuuksista, jotta voit käyttää sitä haluamallasi tavalla. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian McAfee-tukitiimin ohjauksesta lisätietoja tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta.

 

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata ja määrittää lukuisia huippuluokan virustorjuntaohjelmiston, kuten McAfee, tarjoamia toimintoja tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

 

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että McAfee tekninen tukitiimi voi opastaa sinua mieltymystesi mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella heidän kanssaan.

 

Voit poistaa McAfee Management Service Hostin käytöstä muutamilla vaiheilla. He ovat:

 
  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata McAfee-suojaussovellus älypuhelimellasi tai kannettavallasi
  • Kun pääikkuna avautuu näytölle, napauta kohtaamasi Suorita-välilehteä
  • Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Palvelut-välilehti, jonka löydät
  • Etsi Management Service Tile seuraavalta sivulta ja avaa työkalupalkki
  • Sammuta se vastaavasti ja tallenna muutokset uudesta ikkunasta

Soita McAfee tukinumeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.